0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Kendisini "KANSERİ YENMİŞ" biri gibi gösterip, "KANSERDEN ÖLMÜŞ BİR ÇOCUĞUN YAŞAM MÜCADELESİNİ BİRE BİR ÇALIP KENDİ YAŞAMIŞ GİBİ" anlatan ve geçmişinde kendisinden ayrılan Sevgilisinin Arabasına Benzin döküp yakmaktan tutunda, "EVRAKTA SAHTECİLİK VE NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK SUÇUNDAN HAPİS YATMIŞ" biri olan KANSERSİZ YAŞAM DERNEĞİ Başkanı "DİDA DİDEM KAYMAZ" İsimli Eski Dolandırıcının Gerçeklerini herkesin bilmesi adına ve Kanserli Çocukları Vitrin malzemesi yapmasına dur demek için Duyarlı Vatandaşları İmza atmaya davet ediyorum.

"KANSERLİ ÇOCUKLARA YARDIM ETTİĞİ İDDİASI İLE LÜKS İÇİNDE YAŞAYAN VE TEK KURUŞ KAZANMAMIŞ BİRİNE DUR DEMEK KANSERLİ ÇOCUKLARA VE YAKINLARINA YAPILACAK EN BÜYÜK DESTEK VE İYİLİKTİR"

HABER DETAYLARI BU LİNKTE....ODATV TÜM MAHKEME BELGELERİNİ, BİLİRKİŞİ RAPORLARINI  VE BENİM İDDİAM İLE BU ŞAHISLARIN SAVUNMALARINI İNCELEDİ VE BİR KARAR VERİP YAYINLADI.. LÜTFEN OKUYUN VE KANSERLİ ÇOCUKLAR İÇİN BİR ŞEYLER YAPINIZ !

BU ALTTA VAR OLAN LİNKTE İSE MÜCADELESİNİ ÇALDIĞI SEKİZ YAŞINDA Kİ ÇOCUĞUN YANİ ATAKAN'IN ANNESİ İLE CANLI YAYINDA TV8 DE KONUŞMASI YER  ALMAKTADIR...

iBRETLİK BİR KONUŞMADIR. HİKAYENİN, MÜCADELENİN BİRE BİR SAHİBİ OLAN KİŞİYE BU HASTALIKLA NASIL BAŞ EDİLECEĞİNİN RUH HALİNİ BENİM YAZILARIMDAN ÇALMIŞLIĞI İLE ANLATIYOR.

İBRET VE ACIMA İLE İZLEYEBİLİRSİNİZ... BİRİ SAHTE KANSER YENMİŞ DİDA DİDEM KAYMAZ VE KANSERSİZ YAŞAM DERNEĞİ DİĞERİ İSE BU KADININ MÜCADELESİNİ BİRE BİR ÇALDIĞI OĞLUNU KANSERDEN KAYBETMİŞ ANNE !

DİDA DİDEM KAYMAZ ASLA KANSERİ YENMEMİŞ HATTA YAKALANMAMIŞTIR. HER SÖZÜ YALANDIR... DOLANDIRICILIKTAN HAPİS YATMIŞ BİRİDİR VE PARA TOPLAYAN BİR DERNEĞİ YÖNETMEKTEDİR. LÜTFEN DUYARLI OLUNUZ !

Bugün Hasan imzanı bekliyor!

Hasan Şahin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «KANSERSİZ YAŞAM DERNEĞİ VE DOLANDIRICILIK GEÇMİŞİNDEN HAPİS YATMIŞ BAŞKANI GERÇEĞİ». Hasan ve imza atan diğer 22 kişiye katıl.