Kanser ilacı Keytruda SGK tarafından karşılansın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

• kanser hastalığının tedavisinde kullanılan bu ilaç  ,SGK tarafından karşılanmıyor ve ilaç masrafları ödenmiyor.Bu hastalıktan eşi muzdarip olan Antika ÖksüzFOX  haber de ilacın eşine ve pek çok hastaya iyi geldiğini ,kemoterapi gibi vücut üzerine şiddetli etkiler yaratmadığını ve  vücudun ilaca cevap verdiğini fakat maddi gücü olmadığı için ilacı temin edemeyeceğini söylüyor .Henüz 36 yaşında olan eşi Güner  Öksüz  için 2 yaşındaki çocuğuyla çaresizce SGK'dan çıkacak onayı bekliyor.Eşi ve milyonlarca kanser hastası için bu ilaçların SGK tarafından karşılanmasını istiyor.
  • İlacın Türkiye'de temin edilmesi toplamda 23.801,50 TL ediyor ve bu ilacı ancak yardımlarla birkaç kez alabildiğini bundan sonrası ilacı alamayacağından dolayı endişeli  bir sürecin beklediğini ve SGK tarafından acilen ilacın karşılanması gerektiğini 2 yaşındaki oğlu Ali'yle birlikte kaygıyla bekliyor.
  • Güner Öksüz ve milyonlarca  kanser hastası için lütfen bir imza da  siz atın.
  • Kampanyaya desteklerinizi rica ediyorum.

Bugün Sinem imzanı bekliyor!

Sinem Çakmak bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kanser ilacı Keytruda SGK tarafından karşılansın». Sinem ve imza atan diğer 4.074 kişiye katıl.