Kanser hastalarına umut verin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Ülkemizde ve çoğu ülkede olduğu gibi kanser sayısı gün geçtikçe artmakta.Bizim sadece geçmiş olsun diyip geçtiğimiz bu hastalık milyonlarca insanın hayatını alt üst etmekte.Hiç düşündünüz mü? Size sadece bir kaç aylık ömür biçseler psikolojiniz nasıl olurdu? Dediklerinizi duyar gibiyim,tabiki de yaşamak size günden güne daha zor gelirdi.İşte bu yüzden kanser çocuklar başta olmak üzere tüm kanser hastalarına yardımcı olmalıyız.Moral kanserin baş düşmanıdır ve bizim bu konuda savaşmamız gerekir.Doktorlarımız her gün hastalarımızı ziyaret etsin ve diledikleri çoğu şeyleri hastane günleri boyunca gerçekleştirsin istiyoruz.Maddi yardıma ihtiyacı olan hastalarımızın yüzünü ufacık da olsun güldürsün onlara iyileşmeleri için bi umut versin istiyoruz. Sen de bize destek olup bu kampanyayı imzalarsan imkansızı ortadan kaldırırız, milyonlarca kanser hastasının hayatına hayat katmış oluruz. Haydi sen de bize destek ol!

Bugün Dilara imzanı bekliyor!

Dilara Palabıyık bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kanser hastalarına umut verin». Dilara ve imza atan diğer 679 kişiye katıl.