Kanser Hastalarının Mağduriyetinin Son Bulması için

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Kanser hastalarının umudu olan KEYTRUDA ,OPDİVO NİVOLUMAB ve hedefe yönelik tedavi amacli kullanılan Ramucirumab (Cyramza) adlı ilaçların tamamen  SGK ödemesi kapsamına alınması ve tedavi görülen hastanelerden temin edilmesi amacıyla bu  illetle mücadele eden insanlarin sesine ses katmak icin lütfen imzalayin.

Sağlık en temel haktır sadece  parası olanların sağlıklı olma hakkı diye bir şey söz konusu olamaz.

Hastalar / hasta yakinlari caresizlik icinde ecza depolari iskonto derdindeki firmacilar eczanelerden  veya yardım kuruluslari kamu kurumlarinin ilgili alt birimleri arasında mekik dokumaktadir.  Ve birçok hasta bu sıkıntılar içinde SGK'li olmalarina ragmen sadece çok  parası olmadığı için hayatını yitirmekte veya tedaviyi bırakmak zorunda kalmaktadır. Yaşananlar tam bir can pazarına dönüşmüştür.Fakat bu ilaçlar ileri evre kanser hastalarının yasama tutunmak icin son umudu olabilmektedir.

Keytruda ve Obdivo Nivolumab

Ramucirumab (Cyramza)  adlı ilaçların doktorların recetesiyle  uygun kanser turleri icin hastaların tedavi gördükleri hastanelerde diğer kanser ilaçları gibi temin edilmesini ve diğer aracı kuruluslarin aradan çıkartılarak hastalarin doğrudan ve tamamen SGK güvencesiyle sağlık hizmeti almasını talep ve arz ediyoruz.

Bugün Bahar imzanı bekliyor!

Bahar Büşra bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kanser Hastalarının Mağduriyetinin Son Bulması için». Bahar ve imza atan diğer 586 kişiye katıl.