Kanser hastaları için tüm İmmünoterapi ilaçları SGK tarafından karşılansın.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 150.000.

1. Kanser hastalarına"Kanser tedavisi ücretsiz olacak." dediniz. Fakat tüm İmmunoterapi ilaçlarını ve bunun için yapılacak testi SGK karşılamıyor. SGK karşılasın yaşama şansımız artsın.

Annem 4. evre kolon kanseri. Ben ise annesinin daha çok yaşaması için mücadele veren bir evladım.

İmmunoterapi bağışıklık sistemini düzeltmeye yönelik tek tedavi seçeneği ve kanserli hastalara bu tedavi çok olumlu sonuçlar veriyor. Annemin ve annem gibi olan tüm kanser hastalarının daha uzun yaşama şansı varken immunoterapi ilaçları neden hala karşılanmıyor.

Harekete geç! Tüm kanser hastalarına umut olan immunoterapi ilaçları SGK tarafından karşılanmaz ise kanser hastalarının yaşama umutları yok olacak. Parası olan tedavi olup yaşayacak peki parası olmayana ne olacak? Sadece aylık masrafı 24 bin lira buna güç yeter mi? En az 1 yıl belki 2 yıl bu tedaviyi almaları gerek. Buna ne dayanır.

Bugün Nesrin imzanı bekliyor!

Nesrin Tezcan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kanser hastalarının ihtiyacı olan tüm İmmünoterapi ilaçları SGK tarafından karşılansın.». Nesrin ve imza atan diğer 82.543 kişiye katıl.