Kampanya Kapatıldı

Kanser Hastaları Tüm Hastanelerde Güvenlik Kapsamında Ameliyat Olabilsin

Bu kampanya 445 destekçiye ulaştı

Arkadaşlarıma dostlarıma ricamdır bu yazımı paylaşmanızı istirham ediyorum. Bu bir yardım yazısı değil sosyal sorumluluk projesidir. Kimin için mi. Babam için. Aslında tum kanser tedavisi gören hastalar için. Babalarımız annelerimiz yada evlatlarımız için. Biz bu yola çıktığımızda tanıyı öğrenip inkar edip kabul etme aşamasını yaşadığımızda hızlı davranmak zorundaydık. Herkes gibi. Çünkü her gün bizim için bir kayıptı. Cerrahi olarak bu tanıdan kurtilabilirmiyiz diye araştırdık. Fakat tanı aşaması bunun için ileri safhaydi. Kemoterapi denildi. Olsun dedik bu da bir aşama. Ben sağlık calisaniyim. Araştırdım tedavi yöntemleri neler yapılabilir. Derken tedaviye başladık. 6 kür tedavi. Sonuç evet cevap alabiliyoruz. Geldiğimiz aşama cerrahi yapılabilir artık. Çok sevindik neden mi. O adını anmak istemediğimiz hücrelerden kurtulacağız. Ama iyi bir cerrahi olmamız gerekiyor. Araştırıyoruz bulduk. Evet bu hocamizda yaptıralım. Güvendik. Guven lazım tabiki. Emanet ettiğimiz insan babam. Bizi 40 yıl sırtında taşıyan babam. Ona bir nebze olsun borcumuzu odeyebilmek nasip olursa ne mutlu bize. Aslında ne yapsak borcu ödenmez. Tabi bunlar kolay ameliyatlar değil vede ucuz ameliyatlar değil. Hamdolsun biz o parayı bulup bu ameliyatı güvendiğimiz hocamizda yaptıracağız inşallah. Ama ya diğerleri. Diğer anneler babalar. Bunu toparlayabilecekmi. Bilemiyorum çok zor. Daha da zor olan ne var biliyor musunuz. Benim o parayı yine babam dan alabilmem. Bana çok ağır geldi. Yıllarca borç ödeyen bizi yetiştiren adam yine kendi sağlığı için borca girdi. Yine ödeyecek. Hep birlikte borcumuzu ödeyeceğiz inşallah. Ne bir eksik nefes ne bir fazla nefes bahsedilenden daha fazla alamayacagimizi biliyoruz aslında. Ama elimizden geleni yapmak hepimizin borcu degilmi. Ben bir evlat olarak yazıyorum bu yazıyı. Yarın belki bir başkası. Aslında değinmek istediğim konu ne mi. Sağlık bakanından rica ediyorum. Özel hastaneler ve bakanlık arasında kanser cerrahisi ile ilgili protokol yapılmasını. Ne den mi ben bugün zor şartlar altında buna ulaşmanın yolunu buluyorum ama istemem ki bu hizmeti almak isteyenlerin boynu bükük o hastanelerden ayrilmalarini. Ağır geliyor hemde ne de çok. Bu yükle bizi evlatları anneleri babaları yalnız bırakmayın. Bizler kimmiyiz evlat anne baba kardeş. Faturasını vergisini borcunu gününde ödeyen Yüce Türk milletinin birer evladı ve Rabbim karşısında sadece ve sadece bir kuluz. Saygılarımla

Bugün Elvan imzanı bekliyor!

Elvan Kutkan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kanser Hastaları Tüm Hastanelerde Güvenlik Kapsamında Ameliyat Olabilsin». Elvan ve imza atan diğer 444 kişiye katıl.