Kanser hastaları işten atılmasın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Merhaba, ben ilyas .Lösemi hastasıyım 9 yıllık işimden çıkarılmak üzereyim. İşime geri dönemiyorum ancak benim gibi kanser hastaları için bir umut olsun diyerek mücadele başlatmış oldum.  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve tabiki Devlet Kanser hastalarına güvence sağlamalı.  Çalışabilir durumdaki emektarlar hastalık bahanesi ile kapı önüne konmamalı. Zaten  zorlu bir mücadeleden çıkan biz kanser hastaları herşey bitti ışığı gördüm derken tekrar karanlığa itilmemeli. Ben  bu ve benzer zihniyetlere son vermemiz  için desteğinizi istiyorum.

Temmuz 2015 de lösemi hastalığına yakalandım kemoterapi ve bir sürü ilaç tedavisi gördüm sonrasında  kök hücre nakli oldum tedavim bitti ilaç kullanmıyorum doktorum bugün itibari ile çalışabileceğimi çalışma ortamında toz ve kimyasal maddeler den ve ağır işlerden kendimi korumam gerektiğini ilgili heyet rapor kararıyla verildi. Raporu işyerine verdim aldığım cevap yarın biz seni arar evrakları imzalamaya gelirsin? Şimdi doktor çalış diyor işyeri çıkış vermeye kalkıyor ben ve benim gibi olanlar bu durumda ne yapsın devletimiz bizleri güvence altına alsın. Devletimiz bizleri ölüme terk etmesin.

Hastalığın verdiği türlü sıkıntılar, acılar yaşadım. Hastalığın ruhumda ve bedenimde açtığı yaraları sarmaya çalışırken işimden çıkarılmak üzereyim Beni ciddi depresyona sürükleyen bu olay, hayata olan bağlılığımı derinden etkiledi, üstelik tedavim bitmişti

Yaşadığım sıkıntının hiçbir karşılığı yok, buna değer dahi biçilemez.

Yıllarca emek verip  ömrümün 9 verimli yılını verdiğim kişilerce iş akdime son veridi

Bunun önüne geçebilmek adına bir şeyler yapmak istiyorum. Hiçbir sebeple yıllarını işine adayan, ciddi bir hastalığa yakalanan hasta insanlar, aynı dertlerle yüzleşmemeli.

İnsanlar ölüme terk edilmemeli yalnız bırakılmamalı

Bugün İlyas imzanı bekliyor!

İlyas Göksüdelik bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kanser hastaları işten atılmasın». İlyas ve imza atan diğer 108 kişiye katıl.