Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan taşeron şoförler de kadro istiyor!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Yeni çıkan KHK ile kamuda çalışan taşeron personele verilecek kadro kapsamına giremeyen tüm kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan taşeron şoförler ve biz aile sosyal politikalar bakanlığı il müdürlükleri ve kuruluşlarında çalışan taşeron firma şoförleri olarak tüm diğer taşeron personel gibi hakkımız olduğunu düşündüğümüz kadroyu istiyoruz. Bağlı olduğumuz kurumlardan yapılan açıklamaya göre bizim sözleşmelerimiz 'şoförlü araç kiralama hizmeti' olarak geçtiğinden bizim kadroya alınmamızın söz konusu olmadığını belirttiler. Biz de meslek elemanları temizlik personeli ve güvenlik gibi işimizi en iyi şekilde yapıyoruz. Gerektiğinde mesai saatleri dışında ve haftasonları da çalışıyoruz üstelik fazla mesai ücreti dahi almadan. Fakat sırf sözleşmemiz 'şoförlü araç kiralama hizmeti' olarak geçtiğinden kadro verilemeyeceği söyleniyor. Biz de insanız biz de işimizi yapıyoruz herkesin hakkı olduğu kadar bizim de hakkımızdır kadro almak. Sonuçta araba kendi başına gezmiyor ama bizi sözleşmede sadece araç olarak görüyorlar. Bizim için sözleşmede yazana göre değil yaptığımız işe göre değerlendirme yapılsın haktır bu ve hakkımızı istiyoruz.

Bugün Emre imzanı bekliyor!

Emre Dertli bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan taşeron şoförler de kadro istiyor!». Emre ve imza atan diğer 1.110 kişiye katıl.