DEU İİBF Yrd. Doç. Pınar Özkan’dan Pazarlama İlkeleri dersi almak istemiyoruz.

Reasons for signing

Selin eskicioğlu
2 years ago
Gereksiz zorluklara hiç gerek yok

Şahin Nazlı
3 years ago
Kesinlikle anlatılanlar doğru ama bu change.org ne kadar etkili olur bilmiyorum bence bimer ve yöke dilekçe göndermek lazım yazık uğraşıp kalan herkese

Kamile öykü Erenulu
3 years ago
Ders anlatim sekli mufredata uygun degil . Sinavlari derste anlattiklariyla uygun degil . Kolay bir ders ancak zorlastirmak icin elinden geleni yapiyolar . Ogrencileri kasitli gecirmiyor . Adil oldugunu dusunmuyorum . Ve artik biktim . Ortalamasi 20 olan bir dersin hocasinda sikinti oldugunu anlamak bu kadar mi zor .

Engin Türkecan
3 years ago
Dokuz Eylül ve yine imza kampanyası öğretim görevlilerinin hangi amaca yönelik hizmet ettiklerinin farkına varması dileğiyle.

Huseyin Söylemez
Osman Ç. Ve arkadaşları mezun olsun

oğuzhan sağlam
3 years ago
Hocaların bu rahatlığına maaşlarını alıp keyiflerini yaymalarından sıkıldım . Haram yemeyin a insafsızlar siz nesil yetiştiriyorsunuz kendi egonuzu değil !

bihter orhan
3 years ago
Pınar hocamızdan pazarlama ilkeleri dersi değil ama bahar dönemi dersimiz olan pazarlama yönetimi dersini aldım. Şu anda son sınıf öğrencisiyim ve 2. sınıftan kalan tek dersim bu. Ki daha sonra 3. sınıfa geldiğimde alttan aldım gene gecemedim bi de yetmedi yaz okulunda aldım gene geçemedim. Ve geçemediğim her sefer de dönem içi çalışma projesini başarılı bir şekilde yaptım grup arkadaşlarımla. Her dönemde yaptığım toplamda 3 projedeki her arkadaşım geçmesine rağmen ben kalıyorum! Her hikmetse hiçbir şekilde 45 in üstünde not alamadım bugüne kadar. Dersin ortalamalarına bakacak olursakta 30 un üstüne çıkarsa ne ala. Bu dönemde tekrardan alacağım ve bu tek ders sınavına kadar gidecek ve ben bu ders ve bu kadın yüzünden bu okuldan mezun olamayacağım !

Emin Uzun
3 years ago
Gençliğe engel olan çürümüş parangalardan bıktık, hiç bir akademisyen gençlerin eğitim hakkını tehditkâr sozlerle elinden alamaz!

Feyza Turan
3 years ago
Eğitmenlik böyle psikolojik bozukluğu olan kişilere kalmamalı, gereği yapılmalı. Genç nesil öğrenmekten soğutulmamalı!

Dilara Kutluca
Pınar yakamızdan düş artık