DEU İİBF Yrd. Doç. Pınar Özkan’dan Pazarlama İlkeleri dersi almak istemiyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Bölümü Pazarlama İlkeleri dersi hocası Yrd. Doç. Pınar Özkan’ın senelerdir öğrencilere karşı tehdit edici söylemleri hepimizi rahatsız etmektedir. Her hafta öğrencilere fazlasıyla ödev verip, diğer hafta ödevlerin cevaplarını tartıştığımızda hiçbir cevabın doğru olmadığını söyleyerek doğru cevapları öğrencilerle paylaşmak yerine  öğrencilerini aşağılamayı tercih etmektedir. Doğal olarak bu olay öğrencilerin derse olan ilgisini azaltmakta ve birçok öğrenciyi umutsuzluğa sürüklemektedir. Sınavdan sonraki derste sınav sorularını cevaplarken hocanın cevapları birçoğumuzun cevabıyla aynı olduğu halde çok düşük notlar almamız, öğrencilerin hocaya olan güvenini iyice azaltmıştır. Ders içinde kendi ağzından çıkan “bu sene bilmiyorum... gıcık oldum, çoğunuzu geçirmeyeceğim.”, “bütünleme sınavında kimseyi geçirmeyeceğim, çünkü bütünleme sınavının gelmesini ben istemedim, tepeden indi.”, “yazın da bu dersi ben veriyorum, benden kurtuluşunuz yok.” tarzı söylemleri derse çalışan öğrencileri bile dersten uzaklaştırmıştır. Bu sene Yrd. Doç. Pınar Özkan’dan Pazarlama İlkeleri dersi alan yaklaşık 450 öğrencinin final sınavı ortalamasının 17 olmasının temel nedeni üstte yazdığımız gerekçelerdir. Gereğinin yapılmasını Dokuz Eylül Üniversitesi Öğrencileri olarak arz ederiz.

Bugün Onur imzanı bekliyor!

Onur Demir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «kamil.tugen@deu.edu.tr: DEU İİBF Yrd. Doç. Pınar Özkan’dan Pazarlama İlkeleri dersi almak istemiyoruz.». Onur ve imza atan diğer 1.105 kişiye katıl.