Kamil Koç Firması Kalitesiz, Bilgisiz Kişi Çalıştırmaya Son Ver!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Kamil koç'un Kastamonu-Ankara yolu üzerinde yaptığı bu kaçıncı kaza...İdealleri olan,yaşama sevincinile dolu 3 gencecik üniversiteli öğrencinin ölümü... Sebebi mi? Şöforun uyuklaması... O yollardan geçtim bende 2 sene kamil koç yolcusu oldum... Çoğu şeyle karşılaştım yolu bilmeyen şöforler mi dersiniz,neredeyse dövücek olan muavinler mi? Bildiğimiz üzere büyük bir firma sözde Kamil Koç peki bu kadar kalitesiz insanları bünyesinde bulundurması neden? Bunu özellikle kastamonu için istiyoruz arkadaşlar.! Yakın ve küçük yer diye tek şöfore insanların hayatını emanet ediyorlar üstelik gecenin bir yarısı... Biz canlarımızı ,kardeşlerimizi kaybettik.. Daha fazla canlar yanmasın artık... Kardeşlerimizin canına kıyan canininde en kısa sürede cezalandırılmasını firma hakkında da hukuk yoluna gidilmesini istiyoruz.!

Bugün merve imzanı bekliyor!

merve eren bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kamil Koç Firması Kalitesiz, Bilgisiz Kişi Çalıştırmaya Son Ver!». merve ve imza atan diğer 982 kişiye katıl.