0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

HABERLER İÇİN:http://www.haberturk.com/saglik/haber/1528947-antalya-da-yasam-mucadelesini-kaybeden-nihan-eren-organlariyla-hayat-verecek

SOSYAL MEDYA DESTEK: SOSYAL MEDYA AĞLARINDA #NihanaAdaletİstiyoruz tagi ile kampanyayı ve ilgili haberleri paylaşmayı unutmayın.

Antalya'da meydana gelen  ailesi,arkadaşları ve sosyal medyayı hüzüne boğan 16 yaşındaki melek Nihan Eren. Kemer Fatma Turgut Şen Anadolu Lisesi 10’uncu sınıf öğrencisi  Nihan 9 Ağustos 2017 tarihinde karnesini almak için okula giderken Sarılar Mahallesinde meydana geldi talihsiz olay. Nihan Eren, yoğun bakım ünitesindeki 3 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Nihan’ın ölüm haberi geldi ve bu çok adaletsizdi. Nihan 16 yaşında hayatındaki iyi veya kötü hiç bir deneyimi yaşayamadan melek oldu. Hayalleri,idealleri, daha yaşayacağı mutluluk ve üzüntüleri vardı. Daha alacak nefesi ve ailesi arkadaşlarıyla geçirecek çok zamanı vardı.

Nihan Eren’e çarpan otomobil sürücüsünün adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı belirtildi. İlk kazası olmayan 21 yaşındaki Tahsin Ö. Bu şekilde serbest bırakılamaz. Nihanın yaşayacağı hayatı,nefesi yaşayacağı özgürlüğü bu şekilde elinden alan bir insan suçsuz kalmamalı. LÜTFEN KAMPANYAYI İMZALAYIN VE ADALET YERİNİ BULSUN.

Kızlarının acısını yaşayan anne-baba, Manavgat Devlet Hastanesi Organ Bağışı biriminden gelen bağış önerisini hiç tereddüt etmeden kabul etti. Nihan’ın 2 böbreği, karaciğeri ve korneası adli soruşturmanın tamamlanmasının hemen ardından Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesinden gelen uzman hekimler tarafından, yaklaşık 2 saatlik ameliyatın ardından alındı.
Kızlarının organlarını bağışlamalarının ardından kısa bir açıklama yapan anne Name ve baba Mehmet Eren, kızlarının organlarının başka bedenlerde yaşayacak olmasının acılarını biraz olsun hafifleteceğini belirterek "Kızımıza biz ikimiz de çalıştığımız için 15 yıl Adana Kozan’da yaşayan anneanne ve dedesi baktı. Geçen yıl dedenin kalp rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybetmesinin ardından kızımız anneannesiyle birlikte yanımıza geldi. Biz kızımızla sadece 1 yıldır birlikteyiz. 2 yaşında bir kardeşi var. Dedesi kalp rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybederken hep bir kalp nakli umuduyla yaşadık. Bu süreçte aile olarak organ bağışının ne kadar önemli olduğunu konuşup ölmemiz durumunda organlarımızı bağışlayacağımızı söyledik. Şimdi diyorum ki keşke beyin nakli de yapılsaydı da bizim kızımızda yaşasaydı. Kızımızın beyin ölümünün ardından hiç tereddüt etmeden organ bağışı önerisini kabul ettik. İnşallah kızımızın organları birilerine hayat verir ve acıları dindirir" diye konuştu.

Bugün irem imzanı bekliyor!

irem kılıçlı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «KALDIRIMDA YÜRÜYEN 16 YAŞINDAKİ NİHAN EREN'E ÇARPAN TRAFİK MAGANDASI CEZASINI BULMALI». irem ve imza atan diğer 1.067 kişiye katıl.