KAFKASYALI SIĞINMACILAR SERBEST BIRAKILSIN!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Bismillahirrahmanirrahim

Mübarek Ramazan ayının son günlerindeyiz. Otobüs terminalleri ve hava alanları sevdiklerine, ailelerine kavuşmak için heyecanla yola çıkmış insanlarla dolu. Birkaç gün içinde anneler yavrularını kucaklayacak, çocuklar dedelerinin, ninelerinin ellerini öpecekler. Bir bayram sabahı sofrasında herkes ailesiyle bir arada olacağını bilerek bunun sevincini yaşarken 9 çocuk, 7 kadın, toplamda 24 Kafkasyalı mülteci Edirne, Çanakkale, Kırklareli ve Aydın'da Allah'a dualar ederek kendilerine uzanacak şefkatli bir eli beklemektedirler.

1994-1996 yıllarında vatanlarını Rus işgaline karşı savunan Djovhar Dudayev'in yanında yer alan namuslu Çeçenlerin ellerine hiç silah almamış kız kardeşleri ve savaşan nesilleri görmeden büyümüş çocukları sadece vatanını müdafaa edenlerin akrabası olmakla suçlayan zalim zihniyetten kaçıp, Türkiye Cumhuriyeti'nin yüzlerce yıldır masumlara açtığı kollarına, devletin büyük şefkatine ve Müslüman kardeşlerinin evine sığınanların bayramı gözü yaşlı geçmesin. Onlar, herkesin sevdiklerini kucakladığı bu günlerde kapalı kapılar ardında kalmasınlar. Çünkü onlar sadece zayıf çocuklar ve kadınlardır ve en ufak bir suç işlememiş, Türkiye Cumhuriyeti içinde de vatanlarında olduğu gibi tertemiz, Müslümanca bir hayat sürmüşlerdir.

Bu bayram günleri yaklaşırken, orucu idrak etmiş Müslüman kalplerin duasını, ailelerinden pek çoğu şehit olmuş, vatanlarından işkence ve baskılar sebebiyle çıkmak zorunda kalmış, Türkiye Cumhuriyeti’ne sığınmış bu masum insanlar için istiyoruz. Lütfen dualarınızda onları da anın. Ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti' nin şefkatli eli bu insanlara uzansın, onları ailelerine kavuştursun ve bayramlar bayram olsun istiyoruz.

Sesimizin mazlumlara merhameti ile tanıdığımız, bütün bir ülkenin koruyucusu, lideri sayın Cumhurbaşkanımıza ulaşmasını,aşağıda isimlerini yazdığımız mazlumların iade edilmemelerini, bayram sabahında evlerinde olmalarının sağlanmasını dilediğimizi saygılarımızla arz ediyoruz.

1)   SEDKHASAN ISLAMOV KIRKLARELI GGM
2)   MAYRBEK MUKHAEV KIRKLARELI GGM
3)   MURAT DIBIROV AYDIN GGM
4)   ELITA MAZAEVA ÇANAKKALE AYVACIK GGM(anne)
5)   RAHIMA MAZAEVA ÇANAKKALE AYVACİK GGM(cocuk)
6)   ASIIAT MAGOMEDRASULOVA ÇANAKKALE AYVACIK GGM
7)   PATIMAT AKHBULATOVA ÇANAKKALE AYVACIK GGM (anne)
8)   MAGOMEDRASUL AKHBULATOV ÇANAKKALE AYVACIK GGM (cocuk)
9)   KOKA MUSOSTOVA ÇANAKKALE AYVACIK GGM (cocuk)
10) FATIMA SALAMOVA ÇANAKKALE AYVACIK GGM (cocuk)
11) ABDURAHIM SALAMOV ÇANAKKALE AYVACIK GGM (cocuk)
12) ABDULLA SALAMOV ÇANAKKALE AYVACIK GGM (cocuk)
13  ZAYNAB SALAMOVA ÇANAKKALE AYVACIK GGM (cocuk)
14) DZHOHAR DUNDAEV EDİRNE GGM(baba)
15) ELIT AMURTAZOVA EDİRNE GGM (anne)
16) MAGOMED DUNDAEV EDİRNE GGM(cocuk)
17) FATIMA DUNDAEVA EDİRNE GGM(cocuk)
18) MARYAM DUNDAEVA EDİRNE GGM(cocuk)
19) EKATERINA REVVA ÇANAKKALE AYVACIK GGM (anne)
20) ATIKA REVVA ÇANAKKALE AYVACIK GGM (cocuk)
21) ASHAB SALAMOV BURSA GGM
22) SVETLANA MYSS ÇANAKKALE AYVACIK
23) MAGOMED ALBAKOV ÇANAKKALE AYVACIK GGM
24) BEKKHAN BAKALAEV ÇANAKKALE AYVACIK GGM

Masumların güldüğü nice bayramları birlikte görmenin umuduyla,bütün islam alemini selamlıyoruz.

ÇEÇEN KAFKAS MUHACİRLERİ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ

Bugün Mehmet Volkan imzanı bekliyor!

Mehmet Volkan Yağan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «KAFKASYALI SIĞINMACILAR SERBEST BIRAKILSIN!». Mehmet Volkan ve imza atan diğer 1.208 kişiye katıl.