0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Can dostum, biricik arkadaşım ISLIK, 29.05.2017 tarihinde mutad gezimiz esnasında, "yeşil alan"a atlamak isterken patenaj yaparak "ucları ok gibi sivriltilmiş" sözüm ona "koruma amaçlı" yaklaşık 40 cm(!) yüksekliğinde demir "korkuluklar"a düşmüş ve bu kama gibi sivriuçlu demirler sağ kasığına batarak yaralanmıştır.  1,5 saatlik operasyonla dağılan içorganları değerli veterinerimizin özeni ile toplanmış, günlerdir süren tedavisi ile yaşama döndürülmüştür. Epikriz Raporu mevcuttur.

Meramım şudur: Bu can, derdini "dile getiremeyen" bir canlıdır. Onun yerine, mesela bir çocuk.. hiper tansiyonlun bir yaşlı.. epilepsi hastası vb olabilirdi. Ve bu uçları sivriltilmiş sözümona "yeşil alan" koruma mantıklı(!) "korkuluklar"da yaralanır, hatta hayati tehlike geçirebilirdi.

Bu insanlık dışı korkulukların (ki güyâ çam ağacı şeklinde imâl edilmiş) mızrak gibi sivri demir eklerinin DERHAL, ama DERHAL sökülmesi talebimdir.

Bugün İsmail Günay imzanı bekliyor!

İsmail Günay Paksoy bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «(@Kadir__Topbas) | Twitter https://twitter.com/kadir__topbas?lang=tr The latest Tweets from Kadir T: Mendil kadar yeşil alanlara insanlık dışı ok gibi demir korkuluklar kaldırılmalıdır.». İsmail Günay ve imza atan diğer 25 kişiye katıl.