Bir anne çocuğuna kavuşsun...

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.
200 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
KADIN VE AİLEDEN SORUMLU AİLE BAKANLIĞI tarafına ş k bu kampanyayı başlattı

KADIN VE AİLEDEN SORUMLU AİLE BAKANLIĞINA

Sosyal medya paylaşımları üzerinden bilgi edindiğimiz Çağla Cömert isimli genç kadının gerek kendi ailesi ve gerekse boşanmış olduğu eski eşi tarafından kendisini öldürmesi yönünden kendisine baskı uygulandığını ve Türkiyede sosyal medya üzerinden can güvenliğinin olmadığına dönük yazılar yazmaktadır.
Bir kız çocuğu olmasına rağmen mahkeme sonucu babasına verilen kız çocuğu babanın keyfi ve cezalandirma mantığıyla annesi ile görüştürülmemesi ve evlat hasretiyle yanıp tutuşan annenin gerek ilgili ülke olan Avusturya da gerekse de Türkiyede yetkili mercilere başvurmasına rağmen bu feryadı duyulmamıştır ve çözüm noktasında herhangi bir netice alamamıştır.
Kendi öz ailesi tarafından da şiddet gören kadın kendi haline bırakılmıştır.
Üstelik geçirdiği yüksek travma nedeniyle de ruh sağlığın gittikçe bozulmaya yüz tutulan annenin çocuğu ile de gorüstürülmeyerek kadını adeta ölüme terk edilmesini doğuracağından yetkili devlet yetkililerin ve sivil toplum kuruluşlarının duruma derhal el atmaları hayati önemdedir.
Şiddet yöre Bir kadın cinayetinin daha yaşanmaması için bir kampanya başlatmış bulunmaktayız.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.