KADIKÖY KIZ LİSESİ - İSTANBUL KADIKÖY LİSESİ BİZİMDİR

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

İstanbul Kadıköy Lisesinde; binalarının yenilenmesi nedeniyle misafir olarak bulunan Atatürk Fen Lisesi’nin, misafirliği boyunca okulumuzun bahçesini bölerek ve kullanım alanını daraltarak, aynı yaştaki misafir ve ev sahibi öğrencilerin ayrıştırılması çabalarını ne uygun ne de doğru buluyoruz. Köklü bir tarihçesi olan okulumuzun bu durumunu öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve mezunlarımıza anlatmakta güçlük çekiyoruz. Moda caddesi duvarında İstanbul Kadıköy Lisesi tabelasının yeniden asılmasını ve Atatürk Fen Lisesi tabelasının altında geçici olarak burada hizmet verdiğinin açıklamasının olmasını talep ediyoruz.

Yıllardır köşkümüzün restorasyonu için mücadele verdik. 27 Temmuz 2017’de Anıtlar kurulu tarafından onaylanmış durumda. Restorasyonu heyecanla beklerken bahçemizin demir tellerle bölümlere ayrılmasını, ev sahibi iken misafir konuma düşürülmesinden büyük üzüntü içindeyiz. Okulumuzdaki laboratuarların, bilişim odası, harita odası, pansiyon binasındaki bazı etüd odalarının boşaltılarak misafir okula yer açılmasından dolayı kullanım alanlarımız daralarak eğitimiz kalitemiz sekteye uğratılmıştır. Ayrıca bütün öğrenciler bizimdir. Paylaşmak ve yardımlaşma olmalı. Yük hep bir okula yüklenmemelidir. KKL ve İKL öğrencileri, öğretmenleri ve mezunları mağdur edilemez. Okulumuz binlerce mezunuyla ve öğrencisiyle sahipsiz değildir, sahipsiz bırakılamaz.

Eğitim bütün çocuklarımız için. Kardeşçe, paylaşarak, kaynaşarak ve birbirini severek eğitim istiyoruz. Koltuk, bina, oda değil huzur ve sağlıklı bir eğitim ortamıdır önemli olan.

Bugün FATOŞ imzanı bekliyor!

FATOŞ KARATAŞ BAĞÇE bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «KADIKÖY KIZ LİSESİ - İSTANBUL KADIKÖY LİSESİ BİZİMDİR». FATOŞ ve imza atan diğer 1.599 kişiye katıl.