Tecavüz edenler idam edilsin!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Ülkemizde ne yazık ki çok sayıda aciz insanlar var ve biz bunlara duyarsız kaldığımız sürece, sessiz kaldığımız sürece bu sorun halâ devam ediyor. Biz duyarlı insanlar beraber olursak ve güç birliği sağlarsak elbet sesimizi duyanlar olacaktır. Tecavüz artık iğrenç insanların kolay ve basit bir yolu oldu. Bu ülkede üvey kızına tecavüz eden babanın hapis cezası 5 yıl sadece 5 YIL ve 5 yıl bitince yine aynı şekilde iğrençlikler devam edeceğini biliyoruz o yüzden ceza değil idam edilmelerini istiyorum bunun cezası sadece ölüm olur bu iğrenç,aciz,basit insanlara isterseniz 10 yıl hapis verin hiçbir zaman bu içindeki nefret,iğrençlik bitmeyecek hep kalacak o yüzden böyle bir kampanya başlattım arkadaşlar lütfen insanlarımız duyarlı olsun bir son verelim bu iğrençliğe!!!

Şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum ve birlik olarak her şeyin üstesinden geleceğimizi biliyorum.

Bugün Aleyna imzanı bekliyor!

Aleyna ARIÖZSOY bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kadın Hakları: Tecavüz edenler idam edilsin!!!». Aleyna ve imza atan diğer 4.557 kişiye katıl.