Moda Aile Çay Bahçesi sömürüsüne son!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Merhaba,

26.11.2017 tarihinde arkadaşlarımız ile Moda aile çay bahçesinde oturuyorduk. Vermiş olduğumuz kahve siparişinde gelen kahvede ruj lekesi vardı. Bardakların ve masaların hiçbiri temiz değil. Bir arkadaşımız ilaç içmek için sıcak su istedi. Masadan kalkarken hesabı istedik ve garson sıcak su bedelinin 5 TL olduğunu söyledi. 35 TL çay parası verdiğimiz (bir çay 3,5 TL) yetmiyormuş gibi , birde bizden su parasını vermemiz gerektiğini söyledi. Arkadaşım "ilaç içmek için istedim , insanlık öldü mü , 5 TL nedir" diye sorduğunda ise , garson "bir daha burda sıcak su içmezsin sende" diye cevap verdi. Başka bir yetkili ile görüştüğümüzde de "sıcak su parası 5 TL, içtiyseniz vermek zorundasınız" dedi. Üstelik, İşletme ne bize , ne de başka masalara fiş kesmiyor. Vergi kaçırıyor. Herkesten dilediği miktarda para alabiliyor. Biz Kadıköy'de yaşayanlar ve Kadıköy severler olarak buna bir dur demeliyiz! Artık kandırılmak istemiyoruz, gerçekten aile çay bahçesi istiyoruz. Lütfen bu konuda bize destek verin. Bir imza çok şey değiştirebilir!

Bugün irem imzanı bekliyor!

irem demir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kadıköy: Moda Aile Çay Bahçesi sömürüsüne son!». irem ve imza atan diğer 62 kişiye katıl.