Kadıköy Fenerbahçe Parkı’na Kamera Takılması Ricamız

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Kadıköy Fenerbahçe parkında son 3 ayda, 60 dan fazla kedi parkta vücutları parçalanmış halde bulundu. Sahipli köpeklerini parka getirerek, kedilere saldirtan serseriler olduğuna tanik olanlar vardır. Bunun yanısıra, parka geceyarısı gelen tinercilerin de bulunduğu insanlari tehdit ettiği gibi burada yaşayan hayvanlar açısından tehlike arzettikleri görülmektedir.

Gelisen olaylarla ilgili emniyet şikayet kayıtları mevcuttur. Parka guvenlik gorevlisi ve kamera takılması ile ilgili defalarca Veteriner işlerinden sorumlu Bsk yardımcısı Keriman Özcan Nalbant la görüşülmesine rağmen kendisi bu konuda hiçbir girişimde bulunmamıştır.

Kadıköy fenerbahçe parkina acilen güvenlik gorevlisi ve kamera takılması yönünde talebimizi iletmek için imza kampanyamızı başlatmış bulunuyoruz.

Bugün Gaina imzanı bekliyor!

Gaina Qaali bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kadıköy Fenerbahçe Parkı’na Kamera Takılması Ricamız». Gaina ve imza atan diğer 317 kişiye katıl.