Kadıköy'de Kurban Pazarı İstemiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

"Kadıköy İlçesi Sınırlarında Kurban Pazarı Kurulmayacak" vaadine rağmen, Gözcübaba'da şehrin gerçekten ortasında evlerimizin bitişiğinde (10 metreden daha yakın) kurban pazarı kurulmuştur. Oldukça geniş bir bölgeyi etkileyen ve rahatsız eden bu uygulamaya derhal son verilmesi ve bir daha tekrarlanmaması için yetkilileri göreve çağırıyoruz.

• Kesif ve iğrenç kokudan ötürü evlerimizde cam-klima vs. açamamakta ve devamlı bulantı vs. problemler yaşamaktayız. Evimizde Nefes Alamıyoruz!
  • Yerleşim yerlerimize, evlerimize ve okullara çok yakın olması sebebiyle sağlığımız tehdit altındadır.
  • 24 saat süren hayvan ve insan gürültüsü, koku sebebiyle uyuyamıyoruz.
  • Hasta ve yaşlı bölge sakinleri durumdan çok daha fazla mağdur oluyor.
  • Bölgede otopark olmaması sebebiyle ara sokaklar ve müstakil park alanlarımız yabancı araçlar tarafından işgal ediliyor.
  • Mahallemize gelen yabancılar sebebiyle can-mal güvenliğimiz tehdit altında. Kavgalar meydana gelmektedir.
  • Çocuklarımızın evlerimizin penceresinden hayvanların katledilmesini izlemelerini ve psikolojilerinin bozulmasını istemiyoruz.

Kadıköy Belediyesi olarak vaatlerinizi yerine getirmenizi ve güzel ilçemizin güzel halkını bu işkenceden kurtarmanızı, görevinizi yapmanızı istiyoruz.

Bugün Bahadır imzanı bekliyor!

Bahadır Özay bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kadıköy'de Kurban Pazarı İstemiyoruz @kadikoybelediye». Bahadır ve imza atan diğer 102 kişiye katıl.