0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Yeldeğirmeni, iskele sokakta bulunan ve özellikle geceleri köpek sahiplerinin (Sayımız azımsanamayacak kadar çok diye düşünüyorum) rahatlıkla köpeklerini serbest bırakıp, koşup oynayabildikleri bi küçük alan olarak yakın zamana kadar kullanılıyordu. Alanın küçük girişi demirler ile kapatılana kadar!

Hemen yanında bulunan çocuk parkı hayvan dostlarımızın ayaklarını toprağa basmaları için ideal bir yer olmakla beraber maalesef yeterli değil. Sahiplerinin sokaktan geçen hızlı trafikten dolayı yada kaçmaları gibi edişelere kapılmadan rahatça enerjilerini atabilecekleri bir yere ihtiyaçları var.

Ben diyorumki; sevgili öğretmenlerimiz araçlarını çevrede bulunan otoparklara bıraksa yada araçlarını hiç kullanmasa ve bu atıl alan köpek dostlarımız için minik bir kapalı köpek parkı haline getirilse?

Lütfen Yeldeğirmeninin sevgili ve duyarlı halkı bu bildiriyi imzalayın ki sesimiz duyulsun ve belediye konuya el atsın...

Sevgiler.

Bugün Emre imzanı bekliyor!

Emre Besirik bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kadıköy belediyesi: Yeldeğirmeni iskele sokaktaki okul’a verilen otopark alanı köpekler için oyun alanı olsun!». Emre ve imza atan diğer 281 kişiye katıl.