Kadıköy 19 Mayıs Mahallesi'nde Köpek parkı istiyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.
500 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
Kadıköy Belediyesi ve tarafına Hüseyin Çağatay Ekinci bu kampanyayı başlattı

Biz Kadıköylüler; Şişli ve Beşiktaş gibi hayvansever ilçelerin başında gelmekteyiz. 19 Mayıs Parkı'nda 2 çocuk parkına 1 basket ve 1 futbol sahasına sahibiz. Ayrıca 4 sokak peşpeşe (19 Mayıs Parkı - Kuşluk Parkı - Defne Park - Milli Hakimiyet Parkı) parklarımız var. Her birinde jimnastik aletlerimiz, yeşil alanlarımız, heykellerimiz ve çocuk parklarımız mevcut.

Fakat gelin görün ki 400 den fazla köpek sahibinin köpeklerinin temel egzersiz ihtiyacını giderebileceği bir köpek sahası yok.Köpekler 15-30-45 Dakika gezerek egzersiz ihtiyaçlarını karşılayamıyor, sosyalleşme problemi yaşıyorlar. Yapılabilecek bir çok yeşil alan var ve bu alanlardan en büyüğüne sahip olan 19 Mayıs Parkı. Biz köpeklerimizi basketbol ve futbol sahalarına sokarak beton zeminlerde oynatmak ve bu sahaları kullanan kişileri rahatsız etmek istemiyoruz.

Bir köpekle beraber yaşamak minimum her gün sabah akşam 30'ar dk. Dışarı çıkmak demektir. Bu sebepten bazen isimlerimizi bilmeden bile köpeklerimizin ismiyle birbirimizi tanırız. 19 Mayıs Parkı bizim buluşma yerimiz gibidir. Kimsenin adım atmadığı soğuk yağmur çamur kar zamanı bile bizlerden birini görebilirsiniz.

Küçük ırk ve Büyük ırk köpeklerimizin oynayabileceği ayrı ayrı iki "Köpek oyun alanı"  talep ediyoruz. 19 Mayıs Parkı'nda, etraftaki binaların istememelerini gözetmeksizin Kadıköy Belediyesi'nin bu konuda duyarsız kalmamasını umuyoruz. Parkımızın 3 farklı konumunda değerlendirilebilecek ve kimseye engel olmayacak yeşil alanlar mevcut.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.