SEVGİLİ KADIKÖYLÜLER

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

• SEVGİLİ KADIKÖYLÜLER

kadıköy  halkı ben tam 15 yıldır kadıköyde yaşıyorum ve kadıkölüyüm yaşamımı tezgah açarak sürdürüyorum.Ne fabrikam var ne de rezidansım var saraylara rezidanslara işletmedikleri hukuku yoksul emekçi insanlara fazlasıyla işletiyorlar.Dilerinde Adalet diyenlerin gücü emekçi insanlara yetiyor .Gel gör ki iki yıldır kadıköy belediyesi  benimle uğraşıyor yaşadığım evimi yıktılar eşyalarıma el koydular .Benimle üğraşmalarının sebebi hak alma mücadelesi vermemdir .Bu tür haksızlıkları kabul etmediğim için kadıköy belediyesine karşı demokratik haklarımı kulanırken göz altına alındı belediyenin şikayeti üzerine polis karakolunda zabıtalar kimliğime el koyarak bana işgaliye cezası yazdılar .

bu haksız hukuksuz ugulamayı günlerdir  protesto ediyorum bu çığlğımı  ne kadıköy belediyesi ne kadıköy CHP ilçe nede CHP il nede CHP genel merkez duydu

sevgili halkım bende bu kör sağır ortamda sesimi hiç kimseye duyuramadım

siz vatandaşların sesimi mağduriyetimi duyup bana destek olacağınızı düşünüyorum

kadıköy belediyesi evimi yıktı beni sokakta bıraktı

tezgahıma el koydu

beni açlıkla terbiye etmeye çalışıyor

ilhami karakoç

Bugün ilhami imzanı bekliyor!

ilhami karakoc bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «kadıköy belediye başkanlığı kadıköy CHPilce başkanlığı CHP genel merkezi: SEVGİLİ KADIKÖYLÜLER». ilhami ve imza atan diğer 1.078 kişiye katıl.