EFSANE ACIBADEMSPOR YOK OLMASIN. KULÜBÜMÜZ İÇİN YER TAHSİSİ ISTIYORUZ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

HAYDİ ACIBADEM , MAHALLE KULÜBÜN İÇIN IMZAYA ,

1954 yılında Acıbademliler tarafından kurulmuş olan Acıbadem Spor Kulübü, 64 yıl sonra bugün, işlevsizliği ve mekân tahsisinin olmaması sebebiyle yok olma tehlikesindedir.

Acıbadem Spor Kulübümüz geçmişte 1. Amatör Futbol Ligde oynamış, şuanda imkânsızlıklar içerisinde 2. Amatör ligde oynamaya devam etmektedir. Kulübümüz birçok şampiyonluklar kazanmış ve birçok spor dalında büyük kulüplere ve Milli Takımımıza sayısız sporcu yetiştirmiştir.

Halit Deringör , Raşit Karasu , Müjdat Yetkiner gibi efsane isimler , Fenerbahçe S.K.'de ve Milli Takımda oynamış mahallemiz için gurur kaynağı olmuşlardır.

Bizler babalarımızın, ağabeylerimizin kurduğu , bu efsane kulübümüz ile yetişmiş Acıbademliler olarak ,

Çocuklarımızın ve gençlerimizin, bilgisayar, akıllı telefon,internet oyun salonları gibi vakit kayıplarından biraz olsun uzaklaşmasını ,kötü alışkanlıklar edinmemelerini , spor yaparak kaliteli zaman geçirmelerini istiyoruz,

Çocuklarımızın kendi mahallerinden uzakta, farklı mahallelerdeki kulüplere gitmek zorunda kalmaları yerine, kendi mahallelerinde spor yapmalarını , sağlıklı ve sosyal kişilikte yetişip, en önemlisi yok olmaya yüz tutmuş dayanışma ve mahalle kültürünün devam ettirildiği bir yaşam sürmelerini istiyoruz.

Bize ağabeylerimiz ve babalarımızdan miras kalan bu efsane spor kulübümüzü yaşatmak, biz Acıbademlilerin ve Belediyemizin sorumluluğu ve görevidir.

Acıbadem Mahallesi Sakinleri olarak , Acıbadem Spor Kulübümüz için mahallemizde yer tahsisi yapılmasını talep ediyoruz.

Bugün Acıbadem imzanı bekliyor!

Acıbadem Sakinleri bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kadıköy Belediye Başkanlığı: EFSANE ACIBADEMSPOR YOK OLMASIN. KULÜBÜMÜZ İÇİN YER TAHSİSİ ISTIYORUZ». Acıbadem ve imza atan diğer 79 kişiye katıl.