Kadıköy'ün maç günü çilesine dur diyelim!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Fenerbahçe SK ve tarafına Selin Tarakcioglu bu kampanyayı başlattı

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün taraftarların güvenliği sebebiyle yıllar önce futbol maçları için aldığı tedbir kararı, 450 bin kişilik nüfusuyla İstanbul'un en kalabalık ilçelerinden olan Kadıköy'de artık hayatı durdurma noktasına getirmiştir. Fenerbahçe futbol takımının maç günlerinde yolların kapatılması sebebiyle evine dönmeye çalışan birçok vatandaşın vakitleri çalınmakta, itfaiye, ambulans gibi servislerin acil bir durumda ani müdahalesi zorlaşmakta ve Anadolu yakasının büyük bir kısmının ulaşım hakkı elinden alınmaktadır. Bir maç günü Kadıköy'de yürürken benim gibi bu durumdan rahatsız olan yaşlı veya genç birçok kişiyi duyabilirsiniz. Bu nedenle şehrin göbeğinde, günlük yaşamı felç eden bu spor kompleksinin hem taraftarlar hem de vatandaşlar için artık daha uygun bir yere taşınması veya yapıcı bir çözüm bulunması amacıyla Fenerbahçe SK Yönetimine ulaşmama yardım edin!

Haberlerde ve sosyal medyada olan bazı yansımalar:

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.