Spor Toto Süper Lig'e All Star Gelsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

İzlerken fanatikliğimizden çok kez üzüldüğümüz bu ligi bir nebze daha eğlenceli hale getirmek için bir organizasyon şart. Amerikan Basketbol Ligi (NBA)'de uygulanan All-Star haftasonu etkinliğinin Türkiye'de dünyada bir ilk olarak Spor Toto Süper Lig'de uygulanması gerçekten çok iyi bir reklam olabilir. 2 gün yapılacak etkinliklerin ilk gününde frikik ve penaltı yarışmaları, ikinci gününde taraftarların oylamalarıyla seçilen 30 futbolcunun yine taraftarların oylarıyla en çok oy alan 2 futbolcunun kaptan olarak diğer kalan 28 futbolcudan 14'er seçerek yapacağı maç ile All-Star haftasonu sonlanabilir. Kesinlikle futbolcu ve taraftarların stres atması için gerekli olan bu uygulamayı hayata geçirmek için yardımlarınızı bekliyorum.

Bugün Muhammet Emin imzanı bekliyor!

Muhammet Emin Bütüner bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kaan Terzioğlu: Spor Toto Süper Lig'e All Star Gelsin». Muhammet Emin ve imza atan diğer 7 kişiye katıl.