Petition geschlossen.

Stop politikaneve te pandershem qe mban ne kuriz populli Shqiptar!

Diese Petition hat 21 Unterschriften erreicht


Mos i genjeni me premtimet qe nuk realizojen kurre , por pretendoni per nje jete me dinjitoze per te gjithe popullin dhe jo per nje vend pune qe jua premtojne ne shkembimin e votes suaj!Heute: Mimoza verlässt sich auf Sie

Mimoza Hametaj benötigt Ihre Hilfe zur Petition „Ka ardhur momenti qe vota jote te jete e pergjegjshme si asnjehere tjeter.: Stop politikaneve te pandershem qe mban ne kuriz populli Shqiptar!”. Jetzt machen Sie Mimoza und 20 Unterstützer*innen mit.