Переконаємо Maspex Group відмовитися від продажу яєць кліткового утримання!

0 людей подписали. Следующая цель: 100

Дедалі більше великих компаній в Польщі стають на шлях поступової відмови від використання яєць курей кліткового утримання. Це дуже слушні й важливі рішення. Завдяки таким діям з сторони великих, відповідальних компаній, кури мають шанс на краще життя.

Maspex Group - одна з найбільших харчових компаній центрально-східної Європи. Вона включає в себе такі бренди як: Kubuś, Tymbark, Lubella, Malma, Tiger Energy Drink, Capri, Łowicz, Krakus, Włocławek, Fruktus, Plusssz, Cremona, Ekland, Puchatek, DecoMorreno, DrWitt...

Компанія є лідером у сфері продажу продуктів у регіоні. Настав час показати, що вона також може стати лідером у галузі добробуту тварин.

Все більше компаній в Польщі та у світі запроваджують політику захисту курей від страждань, які вони відчувають проводячи все своє життя в клітках. Тим часом, Maspex надалі залишається байдужим як до долі тварин, так і до думок більшості споживачів Польщі (більше 80% яких вважають утримання в клітках негуманним).

Підтримайте польських зоозахисників та зоозахисниць, підпишіть лист керівництву Maspex, щоб переконати їх змінити свою політику.

Cегодня Andrii рассчитывает на вас

Andrii Osadchyi нуждается в вашей помощи с петицией «K.Pawinski@maspex.com : Переконаємо Maspex Group відмовитися від продажу яєць кур кліткового утримання!». Andrii и 95 участников этой кампании рассчитывают на вас сегодня.