Petition update

Herkese teşekkürler. Kızım ameliyat oldu ve şu anda iyi.

metin Balaki
Kütahya, Turkey

Dec 14, 2020 — Merhaba herkese. Umarım hepiniz iyisinizdir. Sizlere mutlu haberi vermekten dolayı mutluyum. Kızım ameliyat oldu ve şimdi iyi çok şükür. Change.org’da başlattığım kampanya sayesinde durumdan haberdar olan Gonca Sennaroğlu hanım bize ulaştı ve Gonca hanım’ın arkadaşı olan Prof. Dr. Armağan İncesulu hoca kızımın ameliyatını yaptı. Bu vesileyle öncelikle bize elini uzatan Gonca hanıma ve doktorumuza binlerce teşekkür ediyorum. Kendilerinden allah razı olsun. Sizlere de çok teşekkür ederim sesimizi duyurmamıza yardım ettiniz. Hakkınızı helal edin Allah razı olsun hepinizden.

Keep fighting for people power!

I'll power Change with $5 monthlyPayment method

Discussion

Please enter a comment.

We were unable to post your comment. Please try again.