0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

4 buçuk aylık yavrumuzun sağlığına kavuşmasını istiyoruz..

Selamün aleyküm.

Kızım Rukiye doktorlarin ihmali yuzunden doğar doğmaz yenidoğan yoğun bakıma alındı hipotermi uygulandı (hasarı  azaltmak için beyin soğutması uygulandı) 72saat sonra çıkarıldı entübe edildi 79 gün boyunca tedavi gördü. Epilepsi, serebral palsi ve kronik akciger hastasi tanisi konuldu. Taburcu  edildi çocuğumun beynine oksijen gitmediğini ve beyninde büyük bir hasar olduğunu söylüyorlar. Doğduğundan beri emme, yutma, ağlama, hareket etme kabiliyeti yok ve şimdi hala yoğun bakımda Kartal devlet Hastanesi'nde 1aydan beri tedavi görüyor çocuğumun akciğeri tamamen kapalı solunumu git gide kötüye dönüştü. Son çaremiz trakeostomi takmak oldu. (Yani boğazına delik açıldı) Çocuğumda hala bir değişiklik yok kızımın normal bir bebeğe dönüşebilmesi için bir mucize bekliyoruz. Allah'tan sabırla bu imtihanı kazanmaya çalışıyoruz. Rabbim kimseye evlat acısı vermesin. Aslında bebeğim hakkında anlatacak çok şey var ama benim sizden istediğim yavrumun acilen şifa bulması için önce dua etmenizi ve tedavisi için maddi manevi desteklerinizi bekliyorum ve bu durumu yavrumuzun bu halini herkes görsün bir hata yüzünden kızım acılar çekiyor yetkililerin duymasını istiyorum Allah rızası için benim bebeğim çekti başkaların çocuklarına zarar gelmesin. Rabbim kimseyi nefessiz bırakmasın, gereken bütün  tedaviler uygulandı bunun dışında başka bir tedavi uygulanabilir mi varsa lütfen çocuğumun normal bir bebeğe  dönüşmesi için gerekli kisilere bu çaresizliğimizinet duyması istiyoruz. İnşaAllah ulaşır desteklerinizi bekliyoruz Allah razı olsun..

Bugün N imzanı bekliyor!

N A bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kızımın sağlıklı olması için maddi manevi desteklerinizi bekliyorum lütfen onay verin». N ve imza atan diğer 701 kişiye katıl.