Kızımın iyileşmesi için kampanya başlatıp takip etmek istiyorum

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Ben Yaralı ve çaresiz bir anne olarak yaziyorum sizlere şu hayatta evlattan tatlı hiç birşey yok onun bir damla göz yaşı içimi yakıyor Ayşem 13 yaşında bu yaşına kadar 14 amaliyat gecirdi nörolojik mesane kendi idrarini kendi yapamiyor 2 saate bir gece gunduz sonda takıyorum idrarini almasam mesanesi patlar günlük uyuduğum uyku saati 3 saat böbrek yetmezliği var tedavi görmediği sürece nakil gerekecek kalp hastası hiper tansiyon hastasi yürüyemiyor  elleri 4 parmak sağ elini hiç kullanamıyor bütün işlemlerini sol eliyle yapıyor yemeğini yazısını suyunu sol eliyle yapıyor Ayşem hayat dolu bir çocuk taktirlik teşekküllük öğrenci tedavisi için 7 sınıfın 2 döneminde okuluna gidemedi ve düz geçti 13 senedir çok mücadele ettim savaştım halende savaşıyorum sokakta da kaldim şevkat evinde de kaldık huzur evinde kaldim düşmedigim bir hapis hane birde kötü yol kaldi Rabbim de gostermesin 3 defa ellerimle amaliyat masasına yatırdım hiper tansiyon hastasi oldugu için narkozu verdiler cik annesi dediler belki olur korkusuyla son kez öpeyim dedim bu şekilde buyuttum kızımı kaybedecem diye hep aklım çıkıyor şimdi sizlere bir anne olarak yalvarıyorum kızımın elinden tutun.