Lösemili Çocuklara Umut Olmak

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Bir dakika beni dinler misiniz? Benim adım Çınar, ben çok güçlü bir kahramanım ama kötü bir adam bana zarar veriyor. Benim ve benim gibi binlerce kahramanın sizden ufacık bir isteği olacak. Bu kötü adam, yani namı değer LÖSEMİ bize çok zarar veriyor. Annemin oynayıp beni huzurla uyutması için var olduğuna inandığım saçlarımı bile benden aldı... isteğim şu; bana, bizlere DONÖR olur musunuz? Tek yapmanız gereken, size en yakın Kızılay Kan Bankasına gidip “Kök Hücre” adlı şifreyi söylemeniz ve bana kurtarıcım olacak silahı yollamanız. KÖK HÜCRE bizim umudumuz. Lütfen, annem, babam daha fazla üzülmeden YARDIM edin!
Annemin uyuduğumu sanıp baş ucumda daha fazla ağlamasını istemiyorum. Bu küçük kahramanlar sizlere güveniyor, bizi yarı yolda bırakmayacaksınız değil mi?

Not: 50 yaş altı bireyler verebilir.
Kan gurubu önemli değildir.

Bugün elif imzanı bekliyor!

elif atlı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kızılay: Lösemili Çocuklara Umut Olmak». elif ve imza atan diğer 291 kişiye katıl.