Zincir Marketlerin Okul Zamanında Kırtasiyecilik Yapması

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Okul döneminde 1 aylığına bütün zincir marketlerin kırtasiyecilik yapması,irili ufaklı bütün zincir marketlerde okul kırtasiye ürünlerinin satılması,hatta teknosa gibi teknoloji marketin bile okul malzemelerini satmasını kınıyoruz..Bizler kırtasiye esnafı olarak yaz kış her dönemde sadece kırtasiyecilik yapmaktayız,okullar kapalı iken 3 ayda ordayız vergimizi kiramızı ödüyoruz açık kende,bizler 0,10 kuruşa fotokopi çekiyoruz 10-15 bin tl lik makinalarımız ile..Bizler için büyük bir önem arz eden okul zamanında bu zincir marketlerin kırtasiye işine soyunması reyonlarına 1 aylığına dandirik ürünleri ucuz fiyata satmaya kalkıp halkı o marketlere çekmeye çalışması elbette onlar için kırtasiyeden para kazanma derdi değil müşteriyi o marketlere çekip arabalarını diğer ürünler ile de doldurtma derdidir..
Devlet bu zincir marketlerin ve AVM lerdeki bazı giyim mağazaları teknoloji mağazalarının  1 aylığına kırtasiyeciliğe soyunmalarına izin vermemelidir.Bizim gibi bu işe gönül vermiş kırtasiye esnafını bitirmemeli küçük esnafı korumalıdır.1 aylığına kırtasiyeciliğe soyunan fırsatçıların bizim işimizi baltalamasına izin vermemelidir.

Bugün Mustafa imzanı bekliyor!

Mustafa Yaprak bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kırstasiyeci Esnafı ve Duyarlı Halkımız: Zincir Marketlerin Okul Zamanında Kırtasiyecilik Yapması». Mustafa ve imza atan diğer 383 kişiye katıl.