Kırmızı Çizgi NTV’de devam etsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

NTVSpor’un kapanmasının ardından, Kırmızı Çizgi programının NTV’de devam etmeme kararı son derece yanlıştır ve program NTV’de devam etmelidir.

Kanal yönetimi açısından, rating değerleri çok yüksek olan ve NTV’de yayınlanmasıyla beraber reklam gelirlerinin daha da artacağı açık olan bu programın yayından kaldırılma kararı anlaşılabilir değil.

Kamu yararı açısından da, her türlü izleyiciye hitap eden, benim kişisel olarak oturup eşim ve çocuğumla rahatça izleyebildiğim, bağırış-çağırış olmadan sporun tartışıldığı, zaman zaman medyaya yansımayan haberlerin verilip analiz edildiği, zaman zaman da hayatla ilgili görüşlerin paylaşıldığı, son zamanların bu en iyi programının bir an önce, aynı format ve kişilerle, başka bir mecrada/kanalda değil NTV ekranında tekrar başlamasını bekliyorum.

Bugün Seyhan imzanı bekliyor!

Seyhan Yamac bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kırmızı Çizgi NTV’de devam etsin». Seyhan ve imza atan diğer 687 kişiye katıl.