0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Kırklareli Tren Gar Sahası ( Festival Alanı) TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü tarafından 10.000,00- TL/AY (KDV hariç) muhammen bedel üzerinden ve kapalı zarf ile teklif alma yöntemiyle kiralanmak üzere TİCARİ AMAÇLA ihaleye çıkarılmıştır. FESTİVAL ALANININ TİCARİ AMAÇLA ÖZEL İŞLETMELERE KİRALANMASINI DOĞRU BULMUYORUM.

Festival alanı Kırklareli kent merkezinin en büyük yeşil alanı olduğu gibi aynı zamanda tarihi ve kültürel mirasımızın önemli bir parçasıdır. Sosyal, kültürel ve sanatsal aktivitelere ev sahipliği yapan alan diğer taraftan da ailelerin rekreasyon amaçlı hoşça vakit geçirdiği bir yerdir. Bu alanın Kırklareli halkının kullanımından çıkarak ticari amaçlı kiraya verilmesi tasvip edilemez.

FESTİVAL ALANI KÜLTÜREL, SANATSAL VE REKRASYON AMAÇLI DÜZENLENMEK ÜZERE KAMU YARARI GÖZETİLEREK KIRKLARELİ HALKININ KULLANIMINA VERİLMELİDİR.

Bugün Kırklareli Kent Konseyi imzanı bekliyor!

Kırklareli Kent Konseyi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kırklareli Tren Gar Sahası (Festival Alanı) Kırklareli Halkına Tahsis Edilmelidir.». Kırklareli Kent Konseyi ve imza atan diğer 2.679 kişiye katıl.