Kırşehir Mucur'da bulunan köy okuluna kütüphane açmak için yardımına ihtiyacımız var!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Kızıldağ Yeniyapan Şehit Muzaffer Kılıçaslan İlkokulu ve Ortaokulu

1945 yılında ilkokul olarak hizmete açılmıştır.Çevre köylerde okul bulunmaması okula olan talebin artmasına neden olmuş,1976 yılında Kızıldağ Yeniyapan Ortaokulu aynı bahçede ek binada hizmete girmiştir.Her iki okul 29.07.1991 tarihinde birleştirilerek İlköğretim Okulu'na dönüştürülmüştür.2000 yılında okulumuza Şehit UZMAN JANDARMA KIDEMLİ ÇAVUŞ Muzaffer Kılıçaslan'ın ismi verilmiştir.2012 yılına kadar ilköğretim okulu olarak 2012 yılından itibaren ilkokul ve ortaokul olarak ayrı binalarda hizmet vermeye başlamıştır.2016 yılından ortaokul bünyesinde iki derslik İmam Hatip Ortaokulu açılan okulumuz kademeli olarak İmam Hatip Ortaokuluna dönüştürülmektedir.İlkokul,Anasınıfı dahil 5 şubede toplam 94 öğrenci ortaokul 4 şubede toplam 76 öğrenci mevcuduna sahiptir.Okulumuz taşıma merkezi olup 6 köyden 41 öğrenci taşımalı eğitim kapsamında okulumuzda öğrenim görmektedir.

Adres : Kızıldağ Yeni Yapan Köyü

Mucur / Kırşehir

Telefon : (0-386) 822 51 47

Mail : birkitapbagislabirisikyak@gmail.com

Bugün Ahi Evran Üniversitesi / Mucur Meslek Yüksekokulu imzanı bekliyor!

Ahi Evran Üniversitesi / Mucur Meslek Yüksekokulu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kırşehir/Mucur'da bulunan Kızıldağ Yeniyapan Şehit Muzaffer Kılıçaslan İlkokulu ve Ortaokulu için kütüphaneye ihtiyacımız var.Destekte bulunmak ister misin?». Ahi Evran Üniversitesi / Mucur Meslek Yüksekokulu ve imza atan diğer 97 kişiye katıl.