Kırıkkale Üniversitesi Yaz Okulu için 2.50 ortalama önceliği kalksın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Çoğu okulda dönem içinde dersi kalan öğrencilerin kendi okullarında ya da başka bir okulda bu derslerini vererek mezun olmaları veya alttan kalan derslerini vermeleri sağlanabilmektedir.

Ancak mensubu olduğumuz Kırıkkale Üniversitesi' nde yaz okulu olmaması ile birlikte başka bir okulda yaz okuluna gitmek için 2.50 gibi bir ortalama istenmektedir. Okulu uzamaya eğilimli bir öğrencinin daha da fazla uzamasına kısa sürede bitirebilecek bir öğrencinin daha kısa sürede bitirebildiği sistemi desteklemiyoruz. Hem öğrenci hem ailesi için yıpratıcı bir eğitim hayatından başka bir şeye fayda sağlamıyor

Herkes için ortak bir payda sağlanabilmesi adına daha mantıklı bir ortalama önceliği veya tamamen kalkmasını istiyoruz. Öğrenciler için bu çifte standardın ortadan kaldırılmasını istiyoruz.

Sen de bize destek ol!

Bugün Mert imzanı bekliyor!

Mert Yılmaz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kırıkkale Üniversitesi Rektörlüğü: Kırıkkale Üniversitesi Yaz Okulu için 2.50 ortalama önceliği kalksın!». Mert ve imza atan diğer 313 kişiye katıl.