Ali Güral Lisesi Nitelikli Okul Olsun

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Kütahya Ali Güral Lisesi'nin nitelikli okul kapsamına girmesini istiyoruz. Bunu da başararak okulumuzun başarılarına bir yenisini eklemek istiyoruz.

Biz öğrenciler nitelikli bir okul olarak belirlenmediğinde Ali Güral Lisesi'nin eski başarısını yakalayamayacağını düşünüyor hatta mevcut başarılı öğrencilerin de bundan etkileneceğini biliyoruz. Gerçekten bu büyük bir kayıp.

Sosyal ve kültürel faaliyetlerle adından söz ettiren, üniversite başarısı nedeniyle öncelikle tercih edilen; vatanına milletine saygılı, bilimselliği ve insan sevgisini ön planda tutan, Türkçeye ve yabancı dillere hakim öğrenciler yetiştiren bir eğitim ve öğretim kuruluşu olan Ali Güral Lisesi nitelikli okul olmayı sonuna kadar hak ediyor.

Eğer siz de bizim gibi düşünüyorsanız bir imza da siz atın...

Bugün Kütahya Ali Güral Lisesi imzanı bekliyor!

Kütahya Ali Güral Lisesi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «kütahya milli eğitim müdürlüğü: ALİ GÜRAL LİSESİ'ni nitelikli okul olarak belirleyin». Kütahya Ali Güral Lisesi ve imza atan diğer 219 kişiye katıl.