Destek Yayınları kapansın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Geçtiğimiz yıl hayvana taciz içeren bir kitap basıp bunun edebiyat olduğunu savundular. Ne kadar çabalarsak çabalayalım, sanki suçlu bizmişiz gibi hayvana tacizi meşrulaştırmaya yönelik davranışlarda bulundular.  Yetmedi. Günden güne gerçek yüzlerini göstermeye başladılar ve bir iş ilanında türbanlıların CV’lerini dikkate almayacaklarını yazdılar. Bu kadınları ayrıştırmak, kadın cinsiyetini fiziki unsurları ile yargılamaktadır. Ülkemizde türbanlı gezmek de serbest, türbansız gezmek de. Böyle bir cehalete daha fazla göz yumamayız. Biz kadınız, türbanlı ya da türbansız. Ve takılan türbanlar bizim yeteneklerimizden, zekamızdan hiçbir şey eksiltmiyor. Desteklerinizi bekliyoruz, zira böyle bir yayınevi varlığını sürdürdüğü müddetçe çocuklarımızı dahi okuyacağı kitaplar basacaklar. Geçmişte kalıp unutulmasını istemiyoruz bu rezaletin.

Bugün Elemnur imzanı bekliyor!

Elemnur Kazılı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kültür ve Turizm Bakanlığı: Destek Yayınları kapansın!». Elemnur ve imza atan diğer 499 kişiye katıl.