Antropologlar için yeni kadroların açılmasını istiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Emeğimizi emanet ettiğimiz Bakanlığımızın 2 kişilik sözleşmeli personel alımı yaparak kadro bekleyip mesleğini yapmak isteyen yüzlerce antropoloji mezunları ve öğrencisinin varlığını göz ardı etmemesini istiyoruz. Bizler gelecek kaygısını, hayal kırıklığını ve bölümümüzle ilgili işsiz kalma korkusunu daha fazla yaşamamak için kasım ayında yapılacak olan merkezi atamalarda Bakanlığınızdan antropoloji bölümü için ayrılan yetersiz sayıdaki kadroların arttırılmasını, 2-5-8- gibi sayılarla sınırlandırılmamasını talep ediyoruz. Ayrıca bu alımların Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından da yapılarak istihdam alanımızın genişletilmesini bekliyoruz. Sesimiz  duyulsun. İşsiz antropolog kalmasın.

Bugün Antropoloji Kadro Birliği imzanı bekliyor!

Antropoloji Kadro Birliği bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kültür Bakanlığı: Antropologlar için yeni kadroların açılmasını istiyoruz». Antropoloji Kadro Birliği ve imza atan diğer 198 kişiye katıl.