Başarı

Bu kampanya 157 destekçi ile değişim yarattı!

5199 sayılı yasaya muhalefet ederek hayvan rehabilitasyonunu yapmamakta hayvanlara hapis hayatı yaşatmaktadır. Köpeklerin bakım masraflarının hangi kaynaktan karşılandığı belirsizdir.

Küçükkuyu Belediyesi ise hayvan rehabilitasyonu yapmayarak zaman zaman topladığı köpekleri Mehmet Kaya ile işbirliği ile bu hayvan toplama kampına bırakarak yasa gereği üzerine düşen görevi yapmamaktadır.

Bugün Sitare imzanı bekliyor!

Sitare Şahin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Küçükkuyu Belediyesi ve, Çanakkale Küçükkuyu Belediyesi ve Mehmet Kaya: 400 sokak köpeğini etrafı çevirili bir arazide barındırarak sahiplendirme ve aldığı yere bırakmaya karşı çıkarak 5199 sayılı hayvanları koruma yasasına muhalefet etmek». Sitare ve imza atan diğer 156 kişiye katıl.