Küçükçekmecedeki 5 yaşında tecavüze uğrayan çocuğun tecavüzcüsünün hadım edilmesi için

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Tecavüze  uğrayan  çocuğun anüs  deliği hem öne hem arkaya olmak üzere iki ayrı yönde yırtılmış bağırsaklar da yırtılmış ve dışkı  ile tacüzcünün spermleri karın boşluğuna akarak tüm iç organları iltihaplandırılmiş saatler süren2 ayrı ameliyatla  60 küsür  iç dikiş 20 küsür dış dikiş atılarak çocuk ancak oturabilir hale getirilmiş dikişleri patlamadan dışkılayabilsin diye yanlızca  sıvı gıdalarla besleniyor ve dışkısının karşılaşmasını önlemek için sürekli musil veriliyor dolayısıyla vücutta besin yetersizliği ve sıvı  kaybı var ayrıca kendi dışkısının ve tecavüzcünün sperminin  iç organlarda oluşturduğu iltihabın giderilmesi için kullanılan antibiyotikler yüzünden karaciğer hasar görmüş  idrar kesesi aşırı  basınçtan hasar görmüş sürekli kan işiyor  ağzı kapatılan çocuğun kendi çığlığının basıncından kulak zarı patlamış  çocuk  tanımadığı  birini görünce  kolundaki serumları koparmak pahasına, dikişlerinin patlaması pahasına hastanedeki yatağından aşağı atlıyor ve saklanmaya çalışıyor

Ve buna sadece "İSTİSMAR" denilerek basitleştirip ötekileştirilmeye çalışılıyor

Eminim ki Kimsenin çocuğun başına gelenlerden haberi yoktu. Farkındalık yaratmaya çalışıyorum lütfen sizde henüz yeni doğum yapmış annesinin çaresizliğini üzüntüden felç geçiren babasının iç yankısını duyar ve kampanyaya destek verirsiniz sizin atacağınız 1 imza belki biraz olsun o ailenin içini ferahlatacak bir olaya vesile olabilir.o iğrenç yaratığın  hapishanede olması ona verilecek en büyük mükafattır ceza değil!