Kampanya Kapatıldı

KÜÇÜKÇEKMECE BU NE?

Bu kampanya 795 destekçiye ulaştı

KÜÇÜKÇEKMECE bölgesindeki gönüllü hayvanseverler olarak KÜÇÜKÇEKMECE Barinağina son günlerde ne zaman kedilerimizi kısırlaştırmaya göndersek, döndüklerinde kan içinde buluyoruz. Nedir diye sorulduğunda; "Getirirken korkuyorlar ya,biraz sert davranmış olabiliyoruz çantaya koyarken" gibi korkunç cevapla karşılaşıyoruz! Hayvanlara iyilik mi yapıyorsunuz kötülük mu? Ameliyat görmüş hayvanın hali sersemdir zaten. Ağizları, yüzleri,dişleri,burunları kan içinde göndermenin hesabını nasil vereceksiniz?

Bu kediler insana alışık, biraz güven vererek daha kolay getirmek varken , tedavi görmüş hayvanı yolda işkence etmek akla mantiğa siğmiyor yaptığınız  suç! Bu güne kadar "tedaviye yanıt vermedi, kurtaramadık" dediğiniz hayvanları bu şekilde katletmiş olabilir misiniz, kedilerin ölmeleri en ufak bir darbeye bakıyor! Birkaç gönüllü olarak aynı durumu yaşamamız bu işkenceyi sistemli hale getirdiğinizi gösteriyor, son verin artık!

5199 kanunu gereğince sebep olanların cezalamdırılması, tekrar aynı durumu yaşamamamız için gerekli hassasiyetin gösterilmesini talep ediyoruz.

Bugün Lily imzanı bekliyor!

Lily Sarkisyan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «KÜÇÜKÇEKMECE BU NE?». Lily ve imza atan diğer 794 kişiye katıl.