İLÇEM İÇİN DOĞRU INSANLARIN KALMASINI ISTIYORUM

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Ailemle birlikte yaklaşık 30 senedir aynı mahallede ve semtte yasıyoruz .Uc sene once baslayan huzursuzluk sımdı artarak devam edıyor .Mahallemıze Uygurlar goc etmeye basladı fakat bu ınsanların neden bu kadar akın akın geldıgını halen anlamıs degılız.Sonuc olarak Istanbul yeterınce kalabalık ve Kucukcekmece ılcesıde en buyuk ılcelerden bırı zaten bıze yetmeyen ulasım ıs ımkanlarını neden bu ınsanlarla paylasıyoruz .Ustelık ne ıs yaptıkları bellı degıl .Cevremızde kendılerıne aıt dukkan acmaya basladılar  bır dukkanda 30 kısı var fakat satılan bır urun yok buna ragmen halen ısletmeye devam edıyorlar .tabelaları farklı ıcerısınde ne satıldıgı bellı değil  ama bu dukkanların acılmasına ızın verdıler bu ınsanlarda bu dukkanları acmaya devam ettıler .Şaka gibi.Ornek :bır dukkanda et yıyecek tespıh kıyafet aynı anda satılıyor boyle bır kosul mumkunmu bu hangı akla hangı mantıga sıgar ??.Ayrıca bır evde kac aıle kaldıgı bellı degıl ınanılmaz kalabalıklar ve huzuru duzenı bozmaya coktan basladılar .Kadınların gıydıkları burka adlı kıyafet Muslumanlıkla alakası yok bu kıyafet tum dunyada yasaklanmaya basladı nedenı ıse ıcınde kım var bellı degıl.Her tarafta zaten korkarak tedırgın yasıyoruz bırde bu ınsanlarla artık sokaga cıkmaya korkar olduk .Dıllerı dahıl herseylerı bızlerden farklı karsımızdakı ınsanlara dogruyu anlatamıyoruz .Aksam karanlıgında karsınıza cıkan bırınden resmen korkup tedırgın oluyorsunuz .ozellıkle mahallenın kucuk cocukları tedırgın .burası 1940 yılının Iran'ı degıl olamazda .Ayrıca hepımızın dını kendıne ozel hepımız Muslumanız ama boyle bır yasam seklı yok .Ve en onemlısı bu yılbasında yapılan Reına katlıamcısınında ılk gunler Sefakoyde saklandıgı .Cevremızdekı bu ınsanlar bu adamı yanı adam denırse tabı katlıamı yapan pıslık acımasız katılı orada sakladılar .Bu durumu kac kez Bımere kac kez Beledıyeye hatta Kucukcekmece Emnıyet Mudurlugune bıldırmemıze ragmen aklı selım ve gecerlı bır cozum elde edemedık .Bu ınsanların yaptıkları faalıyetler denetlensın kontrol altına alınsın .Bız nasıl vergımızı oduyorsak nasıl kı ulkemız ıcın caba verıyorsak bu ınsanlarında bır denetım gormesı sart .Her dısarı cıktıgımızda gorduklerımız karsısında sasırıyoruz ve yazık kı bu aılelerın cocuklarına asla cocuklarıyla ılgılenmıyorlar .Bır aılede yaklasık 9-10 cocuk var hepsı perısan sartlarda yasıyor.Gelın gorun kı ıclerınde zengın olanlarda var ama nereden para kazandıklarıda bellı degıl .ACıkcası bu bolunmeye gıden kutuplasma bızı rahatsız edıyor lutfen buna destek olun burada kalan tum aıleler gerçek yurtlarına donsunler sonucta Turkıye buyuk guclu bır ulke ama bızım hayatlarımız olumsuz  etkılenıyor daha fazla mıllete ıhtıyacımız yok  bız kısıtlanıyoruz kendı vatanımızda yabancı olan bızler olduk .Acıl cozum olmalı kı bu ulkenın yasama seklı degısmesın sokaklarda gercekten bıze gereklı olan ınsanlar olsun.Evet belkı bunu ılk okuyunca dogru bulmayabılırsınız ama sıgınmacı polıtıkamızın ne kadar yanlıs oldugunu her gecen gun yasanan olaylardan anlıyoruz.Surıye de devam eden savas suresınce bıze gelen multecılerın dahıl aynı sekılde Afgan Turkmen Uygur kokenlı ınsanların her gecen gun zarar verdıgı olayları sebep oldukları olumlerı ızlemekten utanıyorum Durum bu kadar vahım .Turkıye dısında baska ulkeler asla bu denlı kapılarını baska ınsanlara acmadılar savas olsa dahıl kı bence en dogrusu ve yapılması gereken olay Bu denlı farklı olan ınsanların bızım ıcımızde ıslerı yok .Bızım gıbı laylardan yasadıgımız bu sıkıntıdan rahatsız olan cok ev var cok aıle var cevremızdeki herkes  adına yazıyorum .Bır yıl sonrası hatta belkı ıkı ay sonrası bıle gec olabılır .Artık Istanbul'un daha fazla ınsana ıhtıyacı yok .Hatta bıze bu denlı farklı olan dıllerı dınlerı yasayısları cıdden zarar veren herkesın KENDI ULKESINE DONMESINE IHTIYAC VAR !!!!!!!!!!!!!

Bugün NİLAY imzanı bekliyor!

NİLAY ÖZBAY bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ : İLÇEM İÇİN DOĞRU INSANLARIN KALMASINI ISTIYORUM». NİLAY ve imza atan diğer 11 kişiye katıl.