0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Küçükçekmece Anadolu Lisesi gerek öğretmenleri gerek öğrencileri ile bir çok öğrencinin ve velinin tercihlerinde her zaman üst sıralarda olmuştur. Okulumuzun tercih edilmesinin en büyük nedenlerinden biri ise üniversite sınavlarındaki başarıların sonucudur.Bunun yanı sıra yapılan sosyal faaliyetler, sosyal etkinliklerdir. Okulumuzda her sene düzenli olarak yurt dışı ve yurt içi gezileri yapılmakta ve bu geziler yapılırken öğrencilerin istekleri göz önünde bulundurulmaktadır. Aynı zamanda her sene okul tiyatrosu yapılmaktadır ve öğrenci arkadaşlarımıza sunulmaktadır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı,30 Ağustos Zafer Bayramı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gibi Türk Milleti için önemli tarihlerde de okulumuz gösteriler düzenleyip sunmaktadır.Ne yazıktır ki son açıklanan listeye göre okulumuz "Nitelikli Okullar" arasında bulunmamaktadır. Bu durum, öğrenciler ve veliler tarafından hoş karşılanmamakla beraber öğrenci başarılarının artacağı yerde daha da gerilemesine neden olabilecek bir durumdur.Bizler Küçükçekmece Anadolu Lisesi öğrencileri olarak mağdur durumdayız.Bu denli başarılı, bu denli geleceği parlak öğrenciler bulundurduğumuz halde okulumuzun fark edilmemesi "Nitelikli Okul" olarak sayılmaması bizi ciddi mânada üzüyor. Tüm Küçükçekmece Anadolu Lisesi öğrencileri olarak burdan Milli Eğitim Bakanlığı'na sesleniyoruz bizi de fark edin. Biz de "Nitelikli Okul" olmayı hak ediyoruz. Gereğinin Yapılmasını İstiyoruz. Teşekkürler.

Bugün KAL imzanı bekliyor!

KAL Halkı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «KÜÇÜKÇEKMECE ANADOLU LİSESİ NİTELİKLİ ÖĞRENCİLERE NİTELİKSİZ BİR OKUL OLMAYI HAK ETMİYOR». KAL ve imza atan diğer 2.101 kişiye katıl.