Köylü vatandaş sağlık hizmetlerinden faydalanamıyor !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Ben tıp fakültesinde okuyorum , bugün bir rahatsızlığımdan dolayı hastaneye  gitmem gerekti; randevu alıp araştırma hastanesine gittim , lâkin acı son : senin sağlık  güvencen yok diye beni geri çevirdiler. Ben köy çocuğuyum  "ve bundan gurur duyuyorum , ama bu konumuz dışı da belirtmek istedim: ) ) babam da diğer tüm köylüler gibi aylık bağkur ödemelerini yapamıyor ve sağlık sigortasından yararlanamıyor  . Ben şahsen bu düzenin yanlış olduğunu değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum; çünkü köylü vatandaşın aylık bir geliri yok ki hatta aylık borçlanıyor hayvanlara yem alıyor, saman alıyor  .. bu insan nasıl her ay bağ kur için 500 küsur para ayırabilsin ¿ Bence ya bu miktar bayağı aşağı çekilmeli ya da köylüye de azıcık da olsa aylık maaş bağlanmalı ya da şuan aklıma gelmeyen başka bir yol bulunabilir , devletimiz bunu başarabilir diye düşünüyorum. Köylüler devlet hastanelerinde bile parayla muayene oluyorlar ve ben bunu haksızlık olarak görüyorum. Atatürk "Köylü milletin efendisidir" demiş herkes duymuştur bu sözünü bence artık bu sözü hissetmek de lazım  ..  Teşekkürler  ..

Bugün Semiha imzanı bekliyor!

Semiha OKAN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Köylü vatandaş sağlık hizmetlerinden faydalanamıyor !». Semiha ve imza atan diğer 24 kişiye katıl.