Başarı

Köyümüzün tarım alanına santral istemiyoruz

Bu kampanya 501 destekçi ile değişim yarattı!

Bursa Mustafa Kemal paşa belediyesi Kosova köyü (mahalle) de 25 bin dönüm tarım alanımıza biyo kütle enerji santrali kurmak için, Kooperatifimizin 1000 bin TL aylık ödediği sözleşmesini tek taraflı fest edilerek bir şirkete aylık 86 bin TL ye kiralanmistir söz konusu tarım alanı köyümüze 400 metre mesafededir tarım il müdürlüğü belediyeye onay vermediği halde belediyenin tarım alanı degildir diye itiraz dilekcesi yazmasi bizleri derinden yaralamıştır,hatta bakanlık topraktan numuneler almış sonucunda tarıma elverişli alan diye onay vermiştir, yerleşim alanına da çok yakındır kaldiki burada ekili zeytinlik ve meyva ağaçlarımız vs vardır ve hiç görüşümüz alınmadan buraya santral yapılmak isteniyor bizler bu gibi tarım alanlarının köylerde kiralık kalınmasından yanayız bu santrale her gün yüzlerce ton atık yakılacak olup hava olarak hem bizleri hemde tarım alanlarımızın verimini düşürecektir buraya santral yapılmasını istemiyoruz tüm kamu kurum ve kuruluşlarına duyurulur

Bugün Kosova imzanı bekliyor!

Kosova Köyü bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Köyümüzün tarım alanına santral istemiyoruz». Kosova ve imza atan diğer 500 kişiye katıl.