Köpeklerimizle toplu taşıma araçlarına binebilelim.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Neden köpeklerimizle birlikte toplu taşıma araçlarına binemiyoruz? Gelişmiş ülkelerde insanlar köpekleriyle toplu taşıma araçlarına binebiliyorlar. AVM’lere ve mağazalara girebiliyorlar. Hiçbir engelle karşılaşmıyorlar. Avrupa Birliği’ne girmeye çalıştığımız ve hayvan hakları için mücadele ettiğimiz şu günlerde evcil hayvanlarımıza özgürlük getirecek bir yasa hayatımızı kolaylaştıracaktır.
Köpeğimle bir yere gitmek istediğimde tek ulaşım yolu yürümek oluyor. Enerjisini boşaltabilmesi için hergün gezdirmem gerekiyor. Uzaktaki bir parka götürmek istediğimde toplu taşımayı kullanamadığımdan uygun bir şahsi araç ayarlamam gerekiyor. Bu sadece keyfi bir durum değil. Veterinere götürmem gerektiğinde de aynı zorluğu yaşıyorum.
Benim gibi düşünen ve aynı problemi yaşayan herkesten destek bekliyorum. Avrupa ve ABD’de olduğu gibi bizim köpeklerimiz de toplu taşıma araçlarına binebilsinler.

Bugün Tuba imzanı bekliyor!

Tuba Güvendik Yıldız bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Köpeklerimizle toplu taşıma araçlarına binebilelim.». Tuba ve imza atan diğer 763 kişiye katıl.