KÖK HÜCRE BAĞIŞI sana zarar vermez , BİR CAN kurtarır .

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

ÇOCUKLAR ÖLMESİN

Kök hücre bağışla ve bir hayat kurtar. Lösemi hastalarının gerçekten ihtiyaçları var ve tek çare duyarlı , bilinçli vatandaşlar . Unutma bu bir annenin oğlu bir oğlun annesi bu kişi sen de olabilirsini kardeşinde lütfen bilinçlen. Bu bir organ bağışı değil zaten vücudun sürekli yeniliyor. Durma oku ve sen de bir kök hücre bağışçısı ol .

KÖK HÜCRE:İnsan vücudunda, kişinin sağlıklı bir şekilde yaşamına devam edebilmesi için pek çok farklı göreve sahip hücre tipleri bulunur. Kök hücreler ise vücutta tüm doku ve organların yapısını oluşturan hücrelerdir.

İnsan vücudunda yer alan tüm organ ve dokular hücrelerden oluşur. Bazı hücreler kendilerini yenileyebilir ve farklı hücre tiplerine dönüşebilir niteliktedir. Kök hücre olarak adlandırılan bu hücreler, çoğalamayan kas ve sinir hücrelerinden farklı olarak bölünebilir ve çoğalabilir. Tek bir hücreden yüz binlerce hatta milyonlarca hücrenin oluşmasını sağlayan kök hücre, aynı zamanda kendisini yenilemek amacıyla bölünerek çoğalabilir.

Evet yenileniyor fakat yenilenemezse ...

KAN KANSERİ(LÖSEMİ):

Lösemi, kan hücrelerinin özellikle de akyuvarların normalin üzerinde çoğalması ile kendini gösteren bir kanser türüdür.

Lösemiler, vücuttaki kan üretim sistemini (lenfatik sistem ve kemik iliği) etkileyen kanserlerdir. Lösemiler akut veya kronik olarak (mikroskoptaki görünüşlerine göre alt gruplara ayrılırlar) ve tümörün yayılım ve gelişim özelliklerine göre sınıflandırılırlar. Genel olarak, akut lösemiler çocuklarda ortaya çıkarken, kronik lösemiler daha çok yetişkinlerde görülme eğilimindedirler. Kan kanserinin hücre tipine göre (myeloid, lenfoid gibi) ve hastalığın süresine göre (akut, kronik) çeşitleri vardır.

Lösemiye yakalanan kişi sizin çocuğunuzda olabilir lütfen güzel insanlar bilinçlenelim ve KIZILAYA akın edelim duyarımızı gösterelim. Aday olma işleminiz 10 dk sürmeyecektir ve sonrasında bir çocuğa can olmayı bekleyeceksiniz.Ne güzel bir bekleyiş. Vaktim yok deme onların da yok.

ÇOCUKLAR ÖLMESİN