Kërkesë mbi përgatitjen për provimin e Art & Design – Cambridge IGCSE

Kërkesë mbi përgatitjen për provimin e Art & Design – Cambridge IGCSE

0 have signed. Let’s get to 500!
At 500 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Klasa 9 dhe 10 Udha e shkronjave started this petition to Prindër and

Kërkesë mbi përgatitjen për provimin e Art & Design – Cambridge IGCSE

Kjo është një kërkesë drejtuar drejtorisë së shkollës “Udha e shkronjave”, e cila kërkon konsultim të drejtëpërdrejtë të nxënësve të klasës së nëntë dhe të dhjetë me mësuesen e artit, Najada Demogllava, për t’u marrë me përgatitjen e dosjeve të nevojshme për provimin e artit. Konkretisht kërkojmë:


-Mësim me mësuesen e artit të paktën një herë në javë, në mjediset e shkollës.


Ndonëse një pikë e vetme, kjo është vendimtare për realizimin e dosjeve, të cilat rrjedhimisht ndikojnë në rezultatet tonë të provimit ndërkombëtarë. Do të kërkonim mirëkuptimin dhe ndihmën tuaj të menjëhershme në këtë çështje.

Me respekt,
Klasa e nëntë dhe e dhjetë (Me përjashtim të Joan Haxhiut)

0 have signed. Let’s get to 500!
At 500 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!